Bonito er laget med fisk fanget i sommermånedene når store grupper nærmer seg Cantabrianhavet. Den kjennetegnes ved sitt hvite og møre kjøtt samt saftige tekstur. Det 100 % naturlige produktet blir kokt, og olivenolje og salt tilsettes, eller syltet saus.
Biter: 10
Biter: 24
Blekspruten er fylt med sine egne tentakler gjennom en delikat og håndverksmessig produksjonsprosess. Den rengjøres for hånd, én og én, og olivenolje tilsettes. En mørt og deilig snacks som overrasker med sin smak og tekstur.
Biter: 10/15
Biter: 3/5
Biter: 5/8
Kjøttprodukt laget av kjøtt som tilsvarer muskelmassen med bein, bein og klov fra den fremre lemmen av halvparten av iberisk gris som er fôret med eikenøtter og naturlige ressurser, og som vil være egnet for menneskelig konsum.
Vekt per stykk, omtrent 2,5 kg.
Vekt: 2-3 kg
Kamskjellene velges ut hver sesong og behandles på kortest mulig tid for å bevare egenskapene: de kokes, sorteres etter størrelse og hermetiseres. I Premium-serien er emballasjen manuell.
Biter: 20/25
Biter: 25/30
Biter: 30/40
Biter: 70/80